Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем при палене
Collapse
X
-
Първо си провери маркуча на дебитомера, дали няма сцепено или напукано, също така провери и дали е захванат добре със скобите. Може и да е от слабо налягане на горивото, но преди това бензиновата помпа ще трябва да е дала някакви симптоми за проблем.
Comment
-
мерси за бързите отговори утре ще вида и ако има напредък ще кажа
---------- Post added at 23:58 ---------- Previous post was at 23:52 ----------
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеВероятно ти пада налягането в бензиновата система. Има ли го проблемът ако я угасиш веднага и после пак запалиш?
Comment
-
70 % От 156 ците го имат тоя проблемма не е болка за умиране ...sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
-
Ще следя темата с интерес ,защото имам същия проблем.От 3 месеца я имам колата и за това време се запознах с още две 156-ци и при тях така. На всякъде ,където съм чел пише проблем с дебитомера.Но какво е най-интересното, как така ми е повреден дебитомера ,а след 5 мин колата вече върви нормално.Единственото, което ми идва на ум е , че този дебитомер нали е бил с нажежаема жичка с платинено покритие.Ами примерно да се разпада това покритие и да трябва вече повече време да се нагрее тази жичка.Имам приятел с Пасат 1.8 98г с на пръв поглед същия дебитомер, той има същия проблем, чакам да си смени дебитомера да видя какво ще стане.Alfa164 T.S 148++ HP
Alfa156 T.S 144 - коня, ама на хартия.
Comment
-
Имах такъв проблем навремето,паля при студен мотор,пали без проблем,но държи ниски обороти,опитам ли се да подам веднага газ,забива и понякога угасва.Ако обаче изчакам десетина секунди,докато сама си вдигне оборотите всичко е ок.Оказа се 100%дебитомер!Alfa Romeo 156 1.8 TS'99 144+
Comment
-
И стъпковото и стъпковото, мен нещо ми го свалиха чистиха, някво капаче се маха, потенциометър ли кво ли има не видех че ме пратиха за бира.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Нищо подобно
---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:03 ----------
Първоначално публикувано от pros7iq Покажи съобщениене е . Всичко си ми е наред по маркучи, дебитомер, ламбда сонда, свещи, кабели... Но като я запаля, ако не я изчакам 4-5 минутки не върви.. Докато не разбие хубаво масалцето не тръгваАR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
-
И дизел да е навън като е минус градуса нали се сещате че не може да работи като топъл двигател ако му дадеш много газ за да върви ще ти строши ушите по добре колите ви да не върват толкова от колкото да върват и като загреат да умират тогава има проблемsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
Comment
-
Абе хубаво е да включи сондата поне .... тя сработва след минута деsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Ramstein - Benzin
Comment
-
Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщениеАбе хубаво е да включи сондата поне .... тя сработва след минута де
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение....палиш, слагаш си колана, миеш предното стъкло, пускаш радиото, поглеждаш в огледалата- около 50 секунди всичко
АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS
Comment
Comment